30/07/2026
Σαμιακά

Θύμαινα – Άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η τραγωδία στη Θύμαινα με θύμα έναν 65χρόνο άνδρα «ξεγυμνώνει» την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που κάθε άλλο παρά ικανή δείχνει να προσφέρει ακόμη και τα αυτονόητα στους Έλληνες πολίτες. Ο 65χρονος είχε έρθει στη γενέτειρα του για διακοπές πριν από τρεις ημέρες. 

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στο λιμάνι της Θύμαινας.

Είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό που σημειώνεται στο λιμάνι όπου κάτοικοι ξεψυχούν αβοήθητοι επειδή στο νησί δεν υπάρχει γιατρός.

Κραυγή αγωνίας εκπέμπουν οι κάτοικοι της ακριτικής Θύμαινας μέσω του Samos24.gr :  «Δεν έχουμε ιατρό εδώ και 2 μήνες και έχουν τύχει δύο περιστατικά και έχουμε χάσει δύο συνανθρώπους μας αβοήθητους», ζητώντας από το ηγεσία του υπουργείου Υγείας να στελεχωθεί άμεσα το νησί τους με γιατρό .

Το θέμα της έλλειψης γιατρών στους Φούρνους και κυρίως στη Θύμαινα είναι διαχρονικό και αντιμετωπίζεται αποσπασματικά και προσωρινά είτε με τις μεταθέσεις κάποιων στρατιωτικών γιατρών είτε με αποσπάσεις από το νοσοκομείο Ικαρίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αντίδραση του Συλλόγου Δασκάλων για τα σχολεία σε Κοντακαίικα, Κοκκάρι και Παγώνδα

Ατύχημα με παιδί στο σχολείο των Μυτιληνιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή του Βαθιού για «Samos City Beat» και «Λευκή Νύχτα»

Κοντακαίικα: «Όχι» των γονέων στην υποβάθμιση του Δημοτικού από 6θέσιο σε 5θέσιο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Σάμο και Ικαρία

Έρη Ρίτσου – Το κάστρο της Θυραμιάς: Ένα συναρπαστικό βιβλίο εποχής