24/08/2026
Σαμιακά

Ιερόσυλοι έκλεψαν την καμπάνα από το νεκροταφείο Παλαιοκάστρου

IMG_20220511_192922

 Ιερόσυλοι έβαλαν στο μάτι την καμπάνα στο κοιμητήριο του Παλαιοκάστρου. Στο στόχαστρο αγνώστων βρίσκονται και τα… μανουάλια στη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι έκλεψαν την καμπάνα από το εκκλησάκι  Άγ.Ταξιάρχες που βρίσκεται στο κοιμητήριο της κοινότητας Παλαιοκάστρου και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για άτομα που ασχολούνται συστηματικά με το παράνομο εμπόριο παλιοσίδερων τα οποία πωλούν για λιώσιμο.

Το samos24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Παλαιοκάστρου, Γιώργο Ξαγοράρη, ο οποιος επιβεβαιώνει την είδηση, αναφέροντας παράλληλα ότι έχουν ανοίξει και το εξωκλήσι της Παναγίας. Ο πρόεδρος σπεύδει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τα περιστατικά .

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν παρόμοιες κλοπές σε εξωκλήσια και στη Δυτική Σάμο με τους Ιερόσυλους κυνηγούς χαλκού να τρυπώνουν σε εκκλησάκια και να κλέβουν μέχρι και τα… μανουάλια!

Ιερόσυλοι έκλεψαν την καμπάνα από το νεκροταφείο Παλαιοκάστρου

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Έφτασαν στη Σάμο οι 200 μετανάστες από την Κρήτη

Σάμος: Εμμένει στο ψήφισμα Ιουνίου για τις μεταφορές μεταναστών – Συνάντηση με τον Υπουργό μέσα στην εβδομάδα

Ηράκλειο-Σάμος με το EXPRESS JET για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο

Σάμος: Αεροδιακομιδή 17χρονου στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών