10/08/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

IMG_20191110_121958 (1)

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποιεί ότι την 12-11-2023 ημέρα Κυριακή, θα απαγορεύεται η στάση-στάθμευση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από ώρες 06:00 έως 13:30 από το ύψος της οδού Νοέμης Νταέλ έως και το ύψος του ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ, λόγω της παρελάσεως στο πλαίσιο εορτασμού της ‘’111ης Επετείου Ένωσης Σάμου’’.

 

Επιπρόσθετα την 12-11-2023 από ώρα 10:30 έως πέρας παρελάσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των εκδηλώσεων χρόνο, η κυκλοφορία κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη θα εκτρέπεται από το ύψος της εξόδου του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως το ύψος της οδού Νοέμης Νταέλ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το αναφερόμενο διάστημα να αποφύγουν την χρήση διέλευση της παραλιακής οδού προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: «Μπαράζ» συλλήψεων σε δύο ημέρες, από ναρκωτικά και κλοπή μέχρι κακοποίηση σκύλων και επικίνδυνη οδήγηση

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 86χρονος λουόμενος στον Φάρο Ικαρίας

Κλείνει το απόγευμα ο δρόμος προς Πυθαγόρειο λόγω των εκδηλώσεων για τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Συνελήφθη αλλοδαπός για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Σύγκρουση δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα: Δύο σώοι και δύο χωρίς τις αισθήσεις τους

Η αστυνομία εξιχνίασε κλοπή δικύκλου στο Καρλόβασι