24/06/2026
Σαμιακά

Μαθητές της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Σάμου έδωσαν τα χρήματα της πενταήμερης στο σχολείο τους

geniko likeio samou

Παρέδωσαν τα χρήματα στο σχολείο μετά την ματαίωση της εκδρομής λόγω της πανδημίας του covid-19.

Μία σπουδαία ενέργεια έκαναν μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Σάμου, όταν αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την καθιερωμένη πενταήμερη εκδρομή στη διεύθυνση για τις ανάγκες του σχολείου τους.

Εξαιτίας των προφανών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μαθητές δεν θα καταφέρουν να πάνε στην εκδρομή, οπότε σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που είχαν αποταμιεύσει, κάπου που να πιάσουν τόπο.

Το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε για την αγορά 5 tablets προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μαθητών για την τηλεκπαίδευση και για τον εξοπλισμό εννέα αιθουσών διδασκαλίας με ασπροπίνακες.

Οι μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ ΣΑΜΟΥ ευχαριστούν τους μαθητές της Γ΄Λυκεנου του σχολείου, απόφοιτους σχολικού έτους 2019-2020, για την ευγενική χορηγία τους.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση απέχει από τη διαδικασία για τις ανεμογεννήτριες

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στην περιοχή της Αρέθουσας στην Ικαρία

Στα 854 ευρώ το κόστος του ταξιδιού μετ’ επιστροφής για μια τετραμελή οικογένεια με αυτοκίνητο στη Σάμο

Λειτουργούν εξειδικευμένα ιατρεία για ΙΦΝΕ στο Νοσοκομείο Σάμου

Λαμπρός ο εορτασμός των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου

Έκτακτη, δια ζώσης συνεδρίαση για τις ανεμογεννήτριες και το Χωροταξικό των ΑΠΕ ζητάει η «ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»