28/04/2026
Περιφερειακά

Με επιτυχία η Διαβούλευση με παραγωγούς και μεταποιητές στην Π.Ε Σάμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαβούλευση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου/ Αντιπεριφέρεια Πρωτογενούς Τομέα το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με τους επαγγελματίες των Τομέων της Αγροτικής Οικονομίας (Γεωργούς, Μελισσοκόμους, Αλιείς κ.λ.π ) και του μεταποιητικού κλάδου με σκοπό την καταγραφή των  προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ώστε η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου  να αναζητήσει λύσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Αναστασία Αντωνέλλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τους εμπλεκομένους στη Σάμο.

Η κ. Αντωνέλλη κατέγραψε τα προβλήματα τους και παρουσίασε της προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής, τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα του Πρωτογενούς Τομέα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Βόρειο Αιγαίο στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου του Ηρακλείου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Τιμώμενη Περιοχή» στα Tourism Awards

10,5 εκατομμύρια ευρώ για να σωθεί η ακτή Καρλοβάσου

Ο Μουτζούρης ζητά συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τη Λέσβο

Το χρονικό των ενεργειών για το Τμήμα Μαθηματικών: Τι απαντά η Αντιπεριφέρεια Σάμου στον βουλευτή

Στο τέταρτο επιστημονικό πεδίο το Μαθηματικό Σάμου