09/11/2025
Σαμιακά

Με καθυστέρηση και σταδιακά τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς στη Σάμο

Με μια ημέρα καθυστέρηση, θα πάνε οι γονείς τα παιδιά τους στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στη Σάμο.

Ανάστατοι ήταν αρκετοί γονείς που επικοινώνησαν με το Samos24, προσπαθώντας να μάθουν πότε θα ανοίξουν τελικά οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στο νησί μας, διότι οι πληροφορίες που έφταναν σε εκείνους ήταν κάπως συγκεχυμένες.

Όπως μας είπαν, ενημερώθηκαν από άλλους γονείς εντελώς τυχαία μέσα στο Σαββατοκύριακο, ότι τα παιδιά τους θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, όχι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου αλλά την επομένη, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου.

Η αλλαγή στην ημερομηνία οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες, στη πραγματοποίηση εργασιών απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης των χώρων που θα φιλοξενηθούν τα παιδάκια.

Συν τοις άλλοις, μόλις προχθές ανανεώθηκαν και οι συμβάσεις των υπαλλήλων που απασχολούνται σε αυτούς.

Η ταλαιπωρία γονέων θα συνεχιστεί, αφού υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που θα γίνουν δεκτά σταδιακά, με ημερομηνίες που θα ορίζονται απο τους κατά τόπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Σύμφωνα με τον νόμο, η λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επόμενου έτους.

Related posts

Εργατικό Κέντρο Σάμου και ΑΔΕΔΥ: «Τιμάμε το Πολυτεχνείο με σύγχρονους αγώνες»

admin

Οι «σύγχρονες Θερμοπύλες» του Έθνους τιμήθηκαν στη Σάμο από τους Εφέδρους και Αποστράτους Αξιωματικούς

admin

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σάμο

admin

Διαμαρτυρία γονέων στον Καραβόσταμο για τη μη λειτουργία του ολοήμερου νηπιαγωγείου

admin

Υποχρεωτικές μάσκες και περιορισμένο επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Νέες ρυθμίσεις για ωράρια, υπερωρίες και 13ωρο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου

admin

Παρουσιάζεται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σάμου

admin

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Σάμου με τον Ιατρικό Σύλλογο

admin

Σάμος: Έλεγχος βηματοδοτών με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

admin