20/06/2026
Σαμιακά

Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν οι συμμαθητές του Άρη και της Κλαίρης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Σάμου έφεραν στο δεξί τους χέρι, για δεύτερη συνεχιζόμενη χρονιά μαύρο περιβραχιόνιο εις μνήμην του Άρη και της Κλαίρης.

Τη μνήμη του Άρη και της Κλαίρης που έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό της Σάμου στις 30 Οκτωβρίου 2020,  επέλεξαν να τιμήσουν με τον τρόπο τους οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Σάμου.

Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή την παρέλαση για την 110η επέτειο ενώσεως της Σάμου με την Μητέρα Ελλάδα, επέλεξαν όλοι να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τους δυο συμμαθητές τους, μια κίνηση που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε το “παρών” στην παρέλαση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αποζημιώσεις από τους Δήμους της Σάμου διεκδικούν όλο και περισσότεροι πολίτες για λακκούβες στους δρόμους

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα

Σάμος: Εντοπίστηκε ο 80χρονος τουρίστας που χάθηκε στον Κέρκη

Το Valencia Basket Skills Camp επιστρέφει στη Σάμο στις 26 έως 28 Ιουνίου

Δημήτρης Βλασιάδης : Ο όψιμος λαϊκισμός αδικεί ακόμη και αυτούς που τον πουλάνε

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές