27/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Μια γυναίκα στη Σάμο στη μάχη με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου

cats

Η Έφη Κολιαντζή είναι η μοναδική κυβερνήτης σκάφους στο Λιμενικό.

Στη μάχη για τον εντοπισμό των δουλεμπόρων στο Αιγαίο  μπαίνει καθημερινά η επικελευστής Έφη Κολιαντζή.  Είναι η  μοναδική κυβερνήτης πλωτού σκάφους του λιμενικού με έδρα τη Σάμο. Ο Λάμπρος Δεμερτζής τη συνάντησε  τη στιγμή που έκανε έλεγχο μαζί με τους συναδέλφους της μια ανάσα από την Τουρκία.

«Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη από τη στιγμή που είμαι στα τιμόνια, έχω πάντα στο μυαλό μου τους συναδέλφους μου, ειδικά όταν είναι έξω.  Έπειτα το σκάφος και τελευταία είμαι εγώ. Πρέπει να προσέχουμε για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα». 

Η Έφη Κολιαντζή, 29 ετών, είναι η μοναδική κυβερνήτης σκάφους στο Λιμενικό Σώμα. Υπηρετεί στη Σάμο. Ήταν δικιά της επιλογή. Οι προκλήσεις είναι πολλές. Μαζί με τους συναδέλφους της έρχεται συχνά σε επαφή με Τούρκους δουλεμπόρους.

Οι λιμενικοί πριν ξεκινήσουν ελέγχουν τα πάντα. Ακόμα και τα όπλα τους.

ΠΗΓΗ:Star 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Έκλεψαν ηλεκτρικό πατίνι στο Βαθύ -Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι, δικογραφία και για γονέα

Έλεγχοι για κράνος σε 569 οδηγούς στη Σάμο

Συνελήφθη άνδρας στο Καρλόβασι για άσκοπους πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο

Συνάντηση των αστυνομικών της Σάμου με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υποστελέχωση

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μαραθόκαμπο Σάμου, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη