21/08/2026
Περιφερειακά

Μουτζούρης από την Σάμο μετά τη φωτιά στο ΚΥΤ: «Απομακρύνετε από τα νησιά τους μετανάστες»

123648228_362450785071079_1199072537865474885_n (1)

Από την Παρασκευή το μεσημέρι αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου βρίσκεται στην Σάμο, κοντά στους κατοίκους του νησιού.

Ο Κύριος Μουτζούρης επισκέφτηκε τις πόλεις και χωριά του νησιού και διαπίστωσε την μεγάλη καταστροφή που έπληξε την Σάμο.

Εκτός αυτού ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός τα ξημερώματα με την φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου έφερε στην επιφάνεια ένα γνώριμο πρόβλημα της πόλης το μεταναστευτικό, σχετικά με το γεγονός ο κ. Μουτζούρης σχολίασε εμμένοντας πάντα σταθερός στην άποψη του για απομάκρυνση των μεταναστών από τα νησιά.

Αναλυτικά η δήλωση: « Η βραδυνή φωτιά στο ΚΥΤ Βαθέος Σάμου, μετά τις μεγάλες καταστροφικές φωτιές στο ΚΥΤ Μοριας, επαναφέρουν πιεστικά την αναγκαιότητα της αμεσου ολικής απομακρύνσεως των μεταναστών απο τις νήσους μας. Η δε γειτνίαση των Κέντρων με δασικές εκτάσεις εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους. (Βαθύ Σάμου 02.11.2020)»

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Την Παρασκευή ξεκινά ο 3ος ψεκασμός δακοκτονίας σε επτά περιοχές

Τελευταίο αντίο αύριο στον Δημήτρη Καρύδη, μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου σε ένδειξη πένθους για τον Δήμαρχο Φούρνων Δημήτρη Καρύδη

Αναβαθμίζεται ο οδοφωτισμός της Σάμου: 136 νέα φωτιστικά σε δέκα περιοχές

Σπιρομετρήσεις στο προσωπικό της Π.Ε. Σάμου για την πρόληψη αναπνευστικών προβλημάτων

Στη Ρόδο συναντώνται οι Περιφερειάρχες των τεσσάρων νησιωτικών Περιφερειών, υπογράφουν τη «Διακήρυξη της Κέρκυρας»