20.5 C
Σάμος
14/10/2025
Σαμιακά

Νέα σεισμική δόνηση στη Σάμο

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η πρώτη σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:14 σε απόσταση 290 χλμ. ανατολικά των Αθηνών και με το επίκεντρο να εντοπίζεται 41 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της Σάμου.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα Ρίχτερ, 281 χλμ. ανατολικά των Αθηνών και με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 28 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της Σάμου.

Είχε προηγηθεί ακόμη μία σεισμική δόνηση, το πρωί στις 10:57 μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Related posts

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin

Δημόσια Υγεία και κλιματική κρίση

admin

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin