8.9 C
Σάμος
14/02/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σύλληψη 27χρόνου για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στη Σάμο

Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Σάμου ,προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού  , για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, πεντακόσια είκοσι (520) πακέτα τσιγάρων, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω λαθραία καπνικά προϊόντα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων φόρων και δασμών θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Related posts

Σύλληψη 75χρονου για Ναρκωτικά

admin

Συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου

admin

Σύλληψη για ναρκωτικά μετά από έλεγχο στο Λιμάνι Μαλαγαρίου

admin

Σάμος: Απάτη με λεία 14.420 ευρώ – Πώς ένας 64χρονος έπεσε θύμα επιτήδειων

admin

Σάμος: Συλλήψεις ανηλίκων για ληστεία σε δομή φιλοξενίας

admin

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Λιμάνι Μαλαγαρίου για ναρκωτικά

admin

Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στη ΚΕΔ Σάμου

admin

Κινητοποιήσεις την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Βαθέος Σάμου – Πιθανές κυκλοφοριακές αλλαγές

admin

Σύλληψη για 61 όπλα και 2.916 φυσίγγια – Εγκληματική δράση

admin