15/07/2026
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα έργα για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σάμου

IMG_20190624_125334

Ξεκίνησαν τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σάμου , ήδη σε τρία γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες , (Στάδιο Σάμου , Μαραθοκάμπου και Κοντακαιίκων). Όπως μας ενημέρωσε ο εργολάβος τα έργα στα δυο πρώτα θα τελειώσουν και θα παραδοθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου , ενώ των Κοντακαιίκων τον Μάρτιο του 2020.

Ξεκίνησαν τα έργα για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σάμου
Επίσης θα γίνουν έργα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μυτιληνιών, και Παλαιοκάστρου (για προπονητήριο) και στα κλειστά γυμναστήρια Πυθαγορείου , Βαθέως και Καρλοβάσου.

Στο Στάδιο Σάμου θα αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας (ήδη αφαιρέθηκε ο παλιός) , σκέπαστρο στις κερκίδες όπως μπαίνουμε δεξιά οι αριστερές θα αφαιρεθούν και θα γίνει το κουλουάρ στίβου.

Στο γήπεδο Μαραθοκάμπου θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας , ενώ στο Κοντακαιίκων θα μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος και θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας .

Πηγή SamosSport.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Σάμο και Ικαρία

«Παρακάλεσα να γίνει λίγες μέρες μετά»: Η πικρία του πατέρα της 15χρονης Άννας Μαρίας για τον χορό στο Παλαιό Καρλόβασι

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη QS

Νοσοκομείο Σάμου: Δέκα επιπλέον εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Το Μπλε γίνεται THÉA Greek Tapas Bar: Η θέα μένει, η ιστορία συνεχίζεται

Πρωτιά για το αεροδρόμιο Σάμου: Μεγαλύτερη αύξηση επιβατών από τα 14 αεροδρόμια της Fraport στο πρώτο εξάμηνο