29/04/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

Στις διαμορφωμένες αίθουσες της Πινακοθήκης Σάμου, προσήλθαν σήμερα για μάθημα, μετά το καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Στην είσοδο της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του σχολείου καλωσόριζε τους μικρούς μαθητές, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους γονείς ότι δεν θα μπουν στο κτήριο αλλά θα αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους, τα οποία θα παραλάβουν σε καθορισμένη ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες αργά την νύχτα, η Διεύθυνσή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν συν δύο αίθουσες, με αποτέλεσμα κατά την προσέλευση των μαθητών, να υπάρχουν συνεργεία του Δήμου μεταφέροντας καρέκλες και θρανία, μια εικόνα που έφερε αντιδράσεις σε ορισμένους γονείς.

 

Related posts

Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Σάμου στο Άμστερνταμ: Επιμόρφωση στην Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω Erasmus+

admin

Επιμελητήριο Σάμου προς Υπ. Ναυτιλίας: Κίνδυνος για άδεια ράφια – Αίτημα για έκτακτο δρομολόγιο

admin

Δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Blue Star Myconos τη Δευτέρα 28/4

admin

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σάμου στο Ναυτικό Παρατηρητήριο (ΣΜ 35Β)

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Δημήτρης Μαυρατζώτης» στο Καρλόβασι από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

admin

Έκκληση Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου: Μην ανάβετε φωτιά λόγω ισχυρών ανέμων – Έρχεται η αντιπυρική περίοδος

admin

Τιμήθηκε ο ήρωας του 1821 Καπετάν Λαχανάς στη Σάμο

admin

Ετοιμαστείτε για το Brevet Σάμου στις 4 Μαΐου: Μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία

admin