23.3 C
Σάμος
18/09/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

Στις διαμορφωμένες αίθουσες της Πινακοθήκης Σάμου, προσήλθαν σήμερα για μάθημα, μετά το καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Στην είσοδο της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του σχολείου καλωσόριζε τους μικρούς μαθητές, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους γονείς ότι δεν θα μπουν στο κτήριο αλλά θα αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους, τα οποία θα παραλάβουν σε καθορισμένη ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες αργά την νύχτα, η Διεύθυνσή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν συν δύο αίθουσες, με αποτέλεσμα κατά την προσέλευση των μαθητών, να υπάρχουν συνεργεία του Δήμου μεταφέροντας καρέκλες και θρανία, μια εικόνα που έφερε αντιδράσεις σε ορισμένους γονείς.

 

Related posts

Blue Star Myconos: Δύο δεκαετίες στο Αιγαίο, αλλά οι Σαμιώτες πληρώνουν ακριβότερα εισιτήρια

admin

Βαθύ Σάμου: Κινητοποίηση για την ενίσχυση της Υγείας

admin

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin