21/04/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα 11 προσφυγόπουλα στο δημοτικό σχολείο Βαθέος

Το δημοτικό σχολείο Βαθέος καλωσόρισε σήμερα το μεσημέρι τα 11 από τα 14 εγγεγραμμένα προσφυγόπουλα από το  Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στην απογευματινή τάξη ΔΥΕΠ.

Οι εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τα παιδιά με συγκίνηση και ενθουσιασμό με δώρα και ζωγραφιές , ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η φοίτηση στα γυμνάσια της πόλης της Σάμου.

Περίπου 20 παιδιά στο δημοτικό σχολείο Άνω Βαθέος παρακολούθησαν σήμερα τα μαθήματα , καθώς ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε την αποχή των παιδιών από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή, καθώς σήμερα ξεκίνησε στη σχολική μονάδα η εκπαίδευση προσφυγόπουλων.

Τέλος στο χώρο του σχολείου μέλη της Αντιφασιστικής Κίνησης Σάμου πέταξαν  φέιγ βολάν υπέρ των προσφυγόπουλων.

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin