31/07/2026
Πολιτικά

“Οι μεγάλες προκλήσεις του Αγροτικού Τομέα την εποχή του Κορωνοϊού”

FB_IMG_1607360135477

Στην Διάδραση – Διαδικτυακή Εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου και η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου κα Μαρία Παπαδάμ.

Στην εκδήλωση με τίτλο: Οι μεγάλες προκλήσεις του Αγροτικού Τομέα την εποχή του Κορωνοϊού. Μέτρα στήριξης – προγράμματα βελτίωσης παρουσιάστηκε η πορεία του πρωτογενή τομέα της Χώρας μας, τα μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο και την επίδραση του κορονωϊού στην παράγωγη και την κατανάλωση των Ελληνικών προϊόντων.

Ερωτήσεις προς τον Υπουργό τέθηκαν από τους Προέδρους των ΔΕΕΠ ο οποίος απάντησε σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μήνυμα Μητσοτάκη από Αγαθονήσι: Θα εμποδίσουμε τους άθλιους διακινητές να εκμεταλλεύονται απελπισμένους

Ερώτηση Βελόπουλου για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές υδροδότησης στο Νοσοκομείο Σάμου

Παγώνδας: Το ΚΚΕ ζητά ασφαλή δρόμο πρόσβασης στο δημοτικό σχολείο

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Στη Σάμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για τη Σύνοδο των Πρυτάνεων

Καρλόβασι: Εγκαθίσταται ο ανάδοχος για την επισκευή του σεισμόπληκτου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία Μενδώνη