18.3 C
Σάμος
30/04/2025
Περιφερειακά

Ολοκληρώθηκε η κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη

“Άργησες, αλλά μας ήρθες “.Με αυτήν την φράση καλωσόρισαν οι εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού τον Πρύτανη και ανεξάρτητο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, σήμερα το βράδυ κατά την τελευταία του προεκλογική ομιλία.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης σε κλίμα ενθουσιασμού με λόγο μεστό ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης κατέθεσε τις προτάσεις και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του μπροστά στο κοινό.

 Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του σχετικά με το πρόγραμμα του μέσα από μια ανθρώπινη κατάθεση ψυχής , τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι τεχνοκράτης και όχι πολιτικός και για το λόγο αυτό ήρθε η ώρα να καταθέσει την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας στο Άλμα Ανάπτυξης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

«Ήρθε η ώρα να προσφέρω στον τόπο μου. Θέλω και μπορώ να κάνω έργα .Έχω τη στήριξη και την εμπειρία του Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και άλλων εκπαιδευτικών και τεχνοκρατικών ιδρυμάτων, γνωρίζω από διοίκηση και έχω τη διάθεση να πάω τον τόπο μου ένα βήμα παραπέρα .Οι υποψήφιοι του συνδυασμού διαθέτουν τις γνώσεις και μπορούν να αλλάξουν τον τόπο. Ο τόπος είμαστε εμείς και μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε στους θεματικούς άξονες του συνδυασμού του ,για την αναπτυξιακή πολιτική ,την τουριστική ανάπτυξη ,το μεταναστευτικό αλλά και την αγροτική πολιτική τονίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν θαύματα ,μπορούμε όμως όλοι μαζί να κάνουμε τα νησιά μας αυτοδύναμα και συνάμα δυνατά .

Related posts

Παράκαμψη Πυθαγορείου-Χώρας: Κίνδυνος έκπτωσης για τον ανάδοχο

admin

Ο Σ.Υ.ΠΕ.Σ.Ι για την μετακίνηση υπαλλήλου από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στο Τμήμα Ισότητας της ΠΕ Σάμου

admin

Στην Αθήνα, τη Σάμο και την Ικαρία ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης

admin

Πραγματοποίηση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) στην Π.Ε. Σάμου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

admin

Κ. Μουτζούρης: Πράσινο φως για έργα ύδρευσης €7,1 εκατ. σε Σάμο,Φούρνους, Μυτιλήνη, Οινούσσες

admin

Ημερίδα στη Σάμο για τον Ψηφιακό Αγροδιατροφικό Χάρτη Β. Αιγαίου: Πρόσκληση σε Παραγωγούς & Μεταποιητές

admin

Εκδήλωση παρουσίασης των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Αϊβαλί

admin

Μουσική Μυσταγωγία στη Σάμο: Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από την Άννα Μπιθικώτση

admin

Το ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

admin