09/08/2026
Σαμιακά

Ο Γιάννης Καλτάκης θα είναι Υποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου

gaiannis kaltakis

Με δήλωση του, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση, ο Γιάννης Καλτάκης ανακοινώνει πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου:

Αγαπητές/οι συνάδελφοι και φίλοι,

Με την συγκεκριμένη ανάρτησή μου θα ήθελα να γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να κατέλθω στις επικείμενες εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Σάμου ως υποψήφιος Πρόεδρος.

Στις προηγούμενες εκλογές είχα την τιμή να εκλεγώ ως μέλος του Δ.Σ του συλλόγου και να υπηρετήσω το σώμα έχοντας ως γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Επεδίωξα με ακεραιότητα και ανιδιοτέλεια να βρίσκομαι δίπλα στους συναδέλφους μου όπως κάνω από την πρώτη ημέρα που ορκίστηκα δικηγόρος πριν 31 χρόνια.

Μετά από μια μεγάλη πορεία στις δικαστικές αίθουσες και αγώνες για τον κλάδο μας, σε μια εποχή που οι ακρίτες δικηγόροι συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε πληθώρα προβλημάτων και προκλήσεων δηλώνω ενεργά παρών στον αγώνα για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή μας. Η αναβάθμιση του κύρους του κλάδου μας και ο εκσυγχρονισμός του συνεπάγεται και πιο ισχυρή υποστήριξη των ευάλωτων της κοινωνίας μας μέσω του δικηγορικού σώματος.

Καλώ όλες και όλους με μαχητικότητα και αυταπάρνηση να συστρατευτούμε σε ένα κοινό μέτωπο το οποίο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα στοχεύσει στην ίση αντιμετώπιση μας απέναντι στους μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας αλλά και την εξασφάλιση της ορθής απονομής της δικαιοσύνης.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Σάμο και Ικαρία: Σε Red Code την Κυριακή 9 Αυγούστου

Χωρίς άδεια επί 20 χρόνια το στέγαστρο επιβατών στο λιμάνι Καρλοβάσου

Από τα αμπέλια στην άσφαλτο: Ο κίνδυνος των αγριόχοιρων απειλεί και τους οδηγούς της Σάμου

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

Πυθαγόρειο: Διήμερος εορτασμός για τη Ναυμαχία της Σάμου και τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Τροχαίο στο Κοκκάρι, κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας