16/11/2025
Σαμιακά

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας για την συνάντηση με τον Δ.Βίτσα

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τις τοπικές Αρχές και τους υπόλοιπους φορείς του τόπου μας,   αποφάσισε την συμμετοχή του στην συνάντηση με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα. Στα πλαίσια της συνάντησης, θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε απαραίτητη την παρουσία του σε αυτήν την συζήτηση με σκοπό να μεταφερθεί στον Υπουργό καθώς και στα υπόλοιπα κόμματα, η κατάσταση που επικρατεί στο νησί, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και φυσικά να υπογραμμιστεί ότι μετριοπαθείς λύσεις με αναμφίβολο αποτέλεσμα δεν αρμόζουν στην υπάρχουσα κατάσταση. Η άμεση αποσυμφόρηση και κατάργηση της δομής στη Σάμο είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, θα εκθέσει τα προβλήματα των πολιτών  και των επιχειρηματιών του τόπου και θα ακούσει τις δεσμεύσεις του Υπουργού.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 12.30 μμ .

 

Related posts

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στους Κουμαραδαίους

admin

Συνεχής η ροή επισκεπτών από το Κουσάντασι

admin

Εκδήλωση υποδοχής νέων εκπαιδευτικών από την ΕΛΜΕ Σάμου

admin

Ενημερωτική εκδήλωση για τον διαβήτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου

admin

Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου – Οι εκδηλώσεις

admin

Συμπλοκή μεταναστών με μαχαίρια και κοντάρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Σάμος: Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

admin

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες έως τα Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Σάμου

admin

Στους 34.866 επιβάτες έκλεισε ο Οκτώβριος στο αεροδρόμιο Σάμου

admin