23/08/2026
Σαμιακά

«Πάρε με όταν φτάσεις» – «ΓΙΑΤΙ;»: Συγκινούν οι μαθητές στη Σάμο

331762644_222136790270667_1714658343393985567_n

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές απο τα τρία Γυμνάσια Σάμου (Πειραματικό Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο), που με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σήμερα Παρασκευή 3/3/2023 το πρωί, οι μαθητές προήλθαν ντυμένοι στα μαύρα, ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Αργότερα τα παιδιά σχημάτισαν στο κέντρο του γηπέδου, το σύνθημα «Πάρε με όταν φθάσεις», που κρύβει όλο αυτόν τον πόνο και τον σπαραγμό των οικείων των θυμάτων, και με τις σχολικές τους τσάντες δημιούργησαν την λέξη «ΓΙΑΤΙ;» .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Έφτασαν στη Σάμο οι 200 μετανάστες από την Κρήτη

Σάμος: Εμμένει στο ψήφισμα Ιουνίου για τις μεταφορές μεταναστών – Συνάντηση με τον Υπουργό μέσα στην εβδομάδα

Ηράκλειο-Σάμος με το EXPRESS JET για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο

Σάμος: Αεροδιακομιδή 17χρονου στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών