21.7 C
Σάμος
21/04/2025
Περιφερειακά

Πανουράκης: “Δεν μπορεί οι Χιώτες και οι Λέσβιοι να δέρνονται με τα ΜΑΤ και εγώ να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μητσοτάκη”

Δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για το μεταναστευτικό ζήτημα, γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης.

Ο κ. Πανουράκης μιλώντας νωρίτερα στο Ράδιο Αρμονία , αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε αργά χθες το βράδυ με υπουργό οποίος τον καλούσε στη σημερινή συνάντηση στου Μαξίμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης του δήλωσε ότι:

«Δεν μπορεί οι Χιώτες και οι Λέσβιοι να δέρνονται με τα ΜΑΤ, και εγώ να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μητσοτάκη.

Και να μας πει τι ;» , υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Πανουράκης.

Related posts

Το ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

admin

286 δωρεάν μαστογραφίες και δύο εσπερίδες ευαισθητοποίησης στη Σάμο- Ευχαριστήριο

admin

Συνεδριάζει στη Σάμο το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου – Τα Θέματα

admin

Παρέμβαση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό: “Η οικειοθελής επιστροφή δεν είναι λύση, η Ευρώπη παρεμποδίζει τη βασική λύση”

admin

Συνάντηση Μουτζούρη με την Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου: Στήριξη στα αιτήματα για καλύτερη ποιότητα ζωής

admin

Πλήρως προσβάσιμοι όλοι οι χώροι της ΠΕ Σάμου μετά την τοποθέτηση Αναβατορίου στο Αμφιθέατρο

admin

Ελβετική Δημοσιογραφική αποστολή στη Σάμο και την Ικαρία για την προώθηση του Τουρισμού

admin

Πέθανε ο Δημήτρης Βουνάτσος

admin

Στο “Χιώτικο Σπίτι” της Νέας Υόρκης ο Κώστας Μουτζούρης

admin