12/09/2025
Πολιτικά

Παρέμβαση Βουλευτή Σάμου για τους δασικούς χάρτες

Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών προκύπτει μεγάλο αντικειμενικά πρόβλημα στο Νομό Σάμου, έγινε παρέμβαση από τον Βουλευτή Ν. Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να προβεί σε ενέργειες άμεσου επαναπροσδιορισμού.

Ο βουλευτής αναφέρει στην παρέμβαση του:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Το παρόν αίτημα αφορά σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών της Σάμου.

Συγκεκριμένα στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν, χαρακτηρίζονται ως δασικές εκτάσεις ακόμη και περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως μη δασικές με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα ήταν ορθό να γίνουν οι ανάλογες αναμορφώσεις στους δασικούς χάρτες, λαμβάνοντας υπόψη τις δικαστικές αποφάσεις και τις πράξεις χαρακτηρισμού, καθώς κινδυνεύουν πολίτες με την απώλεια των περιουσιών τους.

Θα παρακαλούσαμε θερμά να εξετάσετε το παρόν αίτημα, το οποίο όπως γνωρίζετε δεν αφορά μόνο τη Σάμο αλλά και πολλές περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας».

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin