25.5 C
Σάμος
06/07/2025
Πολιτικά

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον ν. Σάμου

Banner Samos24

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις εθνικές εκλογές πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Σάμου με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. και πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Οι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Σάμου Πένη Δεμερτζή και Μανώλης Κάρλας και Σταμάτης Βαρδαρός χαιρέτησαν την εκδήλωση και τόνισαν την ανάγκη για άλλη εκπροσώπηση του νομού στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Η Πένη Δεμερτζή στάθηκε ιδιαίτερα στον χώρο της εκπαίδευσης και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από τα δημόσια σχολεία ως τα δημόσια πανεπιστήμια.

Ο Μανώλης Κάρλας έδωσε έμφαση στις δημογραφικές προκλήσεις και στην ανάγκη εθνικής πολιτικής για το δημογραφικό που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τα νησιά.

Ο Σταμάτης Βαρδαρός τόνισε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε όλες τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί και ότι το έλλειμμα ασφάλειας είναι γεγονός και στα νησιά μας σε υγεία, εισόδημα, προσβασιμότητα. Ανέπτυξε δε την προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για υγειονομικό ισοδύναμο στις νησιωτικές περιοχές με πλήρη ανάληψη από την Πολιτεία της ευθύνης και του κόστους για την φροντίδα υγείας των νησιωτών.

Ο Ανδρέας Ξανθός επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής πορείας στα πολιτικά πράγματα με βασικό «όπλο» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερές κυβερνήσεις συνεργασίας που βασίζονται σε προοδευτικά πολιτικά προγράμματα.

Related posts

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Εκλογές Κεντρικής Επιτροπής στο Βόρειο Αιγαίο – Το εκλογικό κέντρο στη Σάμο

admin