03/09/2025
Σαμιακά

Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί μπροστά στο Ξενία

Έκπληκτοι έμειναν όσοι πέρναγαν γύρω στις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας, μπροστά από το κτίριο του Ξενία Σάμου, όταν 2 μετανάστες άρχισαν να βρίζονται και να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, οι δυο άνδρες που ήταν ημίγυμνοι και μεθυσμένοι,πιάστηκαν στα χεριά χτυπώντας με βία ο ένας τον άλλον.

Εντύπωσή προκαλεί το γεγονός ότι το επεισόδιο παρακολουθούσαν αρκετοί ομοεθνείς τους χωρίς αρχικά να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν αφού στο σημείο έφτασαν πρώτα άνδρες του λιμενικού σώματος και στη συνέχεια περιπολικό της αστυνομίας.

Κατά το επεισόδιο, τραυματίστηκε ο ένας και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Σάμου.

Καταστηματάρχες της περιοχής δηλώνουν στο Samos24, ότι τέτοιου είδους επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

 

Related posts

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας Βροντιανής στη Σάμο

admin

Τουριστικό λιμάνι Βαθέος: Πάνω από 32.000 αφίξεις επισκεπτών από Τουρκία τον Αύγουστο

admin

ΔΙ.Π.Ε. Σάμου: Έναρξη Διδακτικού Έτους 2025–2026 – Αναστολές και στελέχωση Σχολικών Μονάδων

admin

Ενίσχυση στο Νοσοκομείο Σάμου με Αναισθησιολόγο και Γαστρεντερολόγο

admin

Εγγραφές εκπαιδευόμενων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου για το σχολικό έτος 2025-2026

admin

Η περιπέτεια του Ανδρέα και του Τίγρη – πού βρίσκονται τα αγαπημένα σκυλάκια της πόλης μας

admin

Τίμησαν τους εκτελεσμένους της Δυτικής Σάμου και διαδήλωσαν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης στη Σάμο

admin

Κλείνουν επτά σχολικές μονάδες σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους λόγω έλλειψης μαθητών

admin