16/07/2026
Σαμιακά

Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί μπροστά στο Ξενία

2128142

Έκπληκτοι έμειναν όσοι πέρναγαν γύρω στις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας, μπροστά από το κτίριο του Ξενία Σάμου, όταν 2 μετανάστες άρχισαν να βρίζονται και να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, οι δυο άνδρες που ήταν ημίγυμνοι και μεθυσμένοι,πιάστηκαν στα χεριά χτυπώντας με βία ο ένας τον άλλον.

Εντύπωσή προκαλεί το γεγονός ότι το επεισόδιο παρακολουθούσαν αρκετοί ομοεθνείς τους χωρίς αρχικά να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν αφού στο σημείο έφτασαν πρώτα άνδρες του λιμενικού σώματος και στη συνέχεια περιπολικό της αστυνομίας.

Κατά το επεισόδιο, τραυματίστηκε ο ένας και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Σάμου.

Καταστηματάρχες της περιοχής δηλώνουν στο Samos24, ότι τέτοιου είδους επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Αλλαγή σκυτάλης στο ΚΥ Καρλοβασίου: Η Ανθή Κυριακού διαδέχεται την Ευτυχία Δήμου που πάει στο ΚΥ Σάμου

Νέος χειρουργικός προβολέας LED στο Νοσοκομείο Σάμου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου: Στην προεδρία ο Ευστράτιος Καπώλης

Από το εμβληματικό Μουσείο Οίνου Σάμου ξεκινούν οι Γιορτές Κρασιού

 «Τριγωνάκι» ένα τσίπουρο με «ψυχή μοσχάτου» από το Συνεταιρισμό Σάμου – Η απολαυστική γεωμετρία της σαμιακής παράδοσης