24.4 C
Σάμος
23/05/2025
Σαμιακά

«Πνιγμένη» από αφίσες η Σάμος

Το θέαμα της αφισορύπανσης είναι καθημερινό και θλιβερό. Ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι δεν γίνεται τίποτα από τη Δημοτική Αρχή για την αντιμετώπιση του φαινόμενου.

Ο λόγος, για την παράνομη αφισοκόλληση σε όλες της δημοτικές ενότητες του δήμου της Σάμου που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Παντού αφίσες: στις κολώνες της ΔΕΗ, σε τοίχους, σε κάγκελα σχολείων, σε στάσεις λεωφορείων, σε κλειστά καταστήματα.Παντού!

Καταρχάς, πρέπει να υπάρξει αυστηρή οριοθέτηση των σημείων, στα οποία θα επιτρέπεται η αφισοκόλληση τόσο στο κέντρο της Σάμου όσο και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του δήμου.

Οι εικόνες (που μας έστειλε αναγνώστης του Samos24) είναι ενδεικτικές του προβλήματος και προέρχονται από την περιοχή του Πυθαγορείου.

Related posts

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της 29ης Μαΐου

admin

Το «Χρυσό Μετάλλιο Ήθους» της μικρής Ευαγγελίας

admin

Το EXPLORA I ξανά στη Σάμο: 638 επιβάτες ανακαλύπτουν το νησί

admin

Εκδηλώσεις Τιμής στη Σάμο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Κυριακή 25 Μαΐου

admin

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: Έτοιμες οι ανακαινισμένες κατασκηνώσεις «Παναγία του Κότσικα»

admin

Ματαίωση των εξετάσεων «τύπου PISA» και στα δύο δημοτικά σχολεία στη Σάμο

admin

Τραγωδία στη Σάμο: 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός στους Βουρλιώτες

admin

2o Θερινό Σχολείο Μαθηματικών

admin

Σάμος: Άνοιξαν το φέρετρο και αντίκρισαν άλλη γυναίκα- Τραγικό λάθος

admin