15/11/2025
Περιφερειακά

Προχωρούν οι κλειστές ελεγχόμενες δομές σε Λέσβο και Χίο

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη μετατροπή των υφιστάμενων ΚΥΤ σε κλειστές ελεγχόμενες δομές στα νησιά της Λέσβου και της Χίου.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν, σήμερα, στη Διαύγεια από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση της απαραίτητης έκτασης σε Λέσβο και Χίο, καθώς και οι συμβάσεις για την εκτέλεση των περιφράξεων και των πρώτων χωματουργικών έργων.

Τέλος, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την εκπόνηση των απαιτούμενων περιβαλλοντικών μελετών στα δύο νησιά.

Related posts

Στήριξη Μουτζούρη στην επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Βόλου με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου

admin

Υπογραφή σύμβασης για την τσιμεντόστρωση Μανωλάτες – Σταυρινήδες

admin

Θετικό κλίμα στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου – Βόρειου Αιγαίου

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση “Marathon Expo 2025” – 5η συνεχόμενη χρονιά δυναμικής παρουσίας 

admin

Η Σάμος τιμήθηκε ως “Best Outdoor Escape” στα Greek Travel Awards 2025 – Διεθνής αναγνώριση για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

ΕΛΤΑ: Ομόφωνη αντίθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στα λουκέτα

admin

Επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη “9η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων 2025”

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

1,18 εκατ. ευρώ για οδικές παρεμβάσεις στη Σάμο

admin