22/08/2025
Σαμιακά

Σάμος: Επιβεβαιώνονται καθημερινά τα αισιόδοξα μηνύματα για την τουριστική κίνηση

Περιγραφή εικόνας

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα του Samos Holidays, Κώστα Έλληνα, χωρίς ωστόσο, όπως δήλωσε, να μπορεί η Σάμος να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο Απρίλιος ξεκίνησε καλά όμως ο Μάιος δεν έχει την κίνηση που θα έπρεπε για να κάνει τη διαφορά όπως είπε ο τουριστικός πράκτορας. «Είναι κάτι που προσπαθούμε ωστόσο οι ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Ρόδος και η Κρήτη λόγω των πολλών και μεγάλων ξενοδοχείων κάνουν οικονομικές προσφορές που αδυνατεί να ανταγωνιστεί η Σάμος», τόνισε με έμφαση.

Τέλος αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες που πρέπει να υπάρξουν από όλους τους αρμόδιους φορείς και επαγγελματίες τουρισμού ώστε η τουριστική σεζόν να ξεκινά τον Απρίλιο και να τελειώνει τον Οκτώβριο και να μην αρκούνται οι Σαμιώτες σε 4 μήνες τουριστικής κίνησης η οποία δεν μπορεί να καλύψει όπως είπε τις υποχρεώσεις των υπόλοιπων μηνών.

 

Πηγή: ertnews.gr

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin