13/07/2026
Σαμιακά

Σάμος: Οι πρώτες πτήσεις charter από εξωτερικό για το 2023

tsarter

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, σήμερα Πέμπτη, 20 Απριλίου, με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ από την Ολλανδία. Περίπου στις 10:00 προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia, από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, μεταφέροντας πελάτες των tour operators SUNWEB, Eliza was here και Ross Holidays.

Μία ώρα αργότερα αναμένεται δεύτερη πτήση, και πάλι από το Άμστερνταμ, με πελάτες της εταιρείας Corendon.

Σάμος: Οι πρώτες πτήσεις charter από εξωτερικό για το 2023

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργάνωσε και φέτος την υποδοχή των πρώτων ξένων επισκεπτών μας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος», προσφέροντας αναμνηστικά και εκλεκτά προϊόντα της Σάμου («Δίκαιη κούπα» Πυθαγόρα, γλυκό κρασί, ορχιδέες, ούζο και ντοματίνια).

Το Σάββατο, 22 Απριλίου, αναμένονται και νέες πτήσεις από Ολλανδία ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν σταδιακά πτήσεις και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως Πολωνία, Σκανδιναβία, και λίγο αργότερα Γερμανία.

Να ευχηθούμε σε όλους μια καλή τουριστική σεζόν!

ΠΗΓΗ samiakonvima.gr
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πρωτιά για το αεροδρόμιο Σάμου: Μεγαλύτερη αύξηση επιβατών από τα 14 αεροδρόμια της Fraport στο πρώτο εξάμηνο

Το νέο ΔΣ του Ροταριανού Ομίλου Σάμου: Νέα Πρόεδρος η Λίτσα Κυριαζή

Γιατροί, τραυματιοφορείς και καθαρίστριες εκτός ΒΑΕ: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους πνιγμούς στην Ελλάδα: 357 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στο νερό

Τέσσερα χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σάμο

Θλίψη για τον θάνατο της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ από την Σάμο, σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη