Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
• Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)
• Αιτήσεις έως 7 Απριλίου.
• Τα σεμινάρια υπολογίζονται να πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2023.
Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο:
Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) 80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο. Ανάλογα τον αριθμό εργαζομένων που θα επιμορφώσει η επιχείρηση θα ισχύσει έκπτωση.
Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€ ανά καταρτιζόμενο (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).
Κατατίθεται στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Επιμελητηρίου Σάμου:
Εθνική Τράπεζα: GR7801104010000040154519579.
Τράπεζα Πειραιώς: GR2501727080005708075868295.
Τράπεζα Eurobank: GR4202603630000580200200507.
Τηλ Επικοινωνίας 2273087974