03/09/2026
Πολιτικά

Σε Γενική Επιφυλακή το Π.Σ.Σ: Στη Σάμο μεταβαίνουν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας

217160179_359257599102973_8191580517102638416_n

Στη Σάμο μεταβαίνουν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης, με Ε/Π Super Puma, για τον συντονισμό της δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες θα ενισχυθούν τις επόμενες ώρες, επιχειρούν αντιμετωπίζοντας πολλές διαφορετικές εστίες.

Σε γενική επιφυλακή τίθενται όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των ΠΕ.ΠΥ.Δ. της Επικράτειας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης έφτασε προειδοποίηση της πολιτικής προστασίας μέσω του 112 για τους κατοίκους στις περιοχές Μυτιληνιών, Βουρλιωτών, Μαυρατζαίων να είναι σε επαγρύπνηση εξαιτίας της φωτιάς.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης