20/06/2026
Σαμιακά

Σε νέα κινητοποίηση προχωρά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν Σάμου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη  1/9/2021 κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου με μεγάλη συμμέτοχη των συναδέλφων εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ενάντια στις διώξεις και απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τους υγειονομικούς.

 « Στόχος στη συγκέντρωση μας ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους μας η όποια και επιτέυθηκε.

 Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι το νοσοκομείο μας και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της  αυτοχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης .

 Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοι στις εργασίες τους να μην παραλάβουν κανένα έγγραφο που θα τους θέσει σε άδεια ανευ αποδοχών και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποίηση την Πέμπτη 2/9/2021και ώρα 7:00 – 9:00 πμ και συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος.  

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αποζημιώσεις από τους Δήμους της Σάμου διεκδικούν όλο και περισσότεροι πολίτες για λακκούβες στους δρόμους

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα

Σάμος: Εντοπίστηκε ο 80χρονος τουρίστας που χάθηκε στον Κέρκη

Το Valencia Basket Skills Camp επιστρέφει στη Σάμο στις 26 έως 28 Ιουνίου

Δημήτρης Βλασιάδης : Ο όψιμος λαϊκισμός αδικεί ακόμη και αυτούς που τον πουλάνε

Κάθετα αντίθετοι οι φορείς της Σάμου στις μεταφορές μεταναστών από άλλες περιοχές