10/05/2026
Πολιτικά

Την σταδιακή άρση του lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 31.03, η προγραμματισμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας από τον αρμόδιο υπουργό, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό  Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς,

Τo άνοιγμα του λιανεμπορίου, πλην καταστημάτων και εμπορικών κέντρων από τη Δευτέρα 5 Απριλίου με τη χρήση κωδικού και ως 3 ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας, με τη μέθοδο του click away και click in shop, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Επιπλέον, από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σ/Κ η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέπεται με τη χρήση του κωδικού 6 η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο ως 3 άτομα ή μια οικογένεια και με αποφυγή οποιουδήποτε μαζικού συγχρωτισμού.

 Τέλος, αναφορικά με τα σχολεία ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως θα συζητηθεί το θέμα την επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών στις αίθουσες τη 12η Απριλίου.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»

ΠΑΣΟΚ Σάμου: Το Νοσοκομείο στηρίζεται στην υπερεργασία και το φιλότιμο

ΚΚΕ Σάμου: Με έναν παιδίατρο δέκα χρόνια το νοσοκομείο