31.9 C
Σάμος
29/07/2025
Σαμιακά

Στη μνήμη του γιατρού Σταύρου Δασκαλάκη

Περιγραφή εικόνας

Την ονομασία της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σε «Ορθοπαιδική Κλινική Σταύρος Δασκαλάκης» έδωσε η διοίκηση του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου, Θεόφιλου Λαζάρου, προς το διοικητικό συμβούλιο, η Ορθοπαιδική Κλινική ονομάζεται πλέον «Ορθοπαιδική Κλινική Σταύρος Δασκαλάκης», στη μνήμη του γιατρού και Διευθυντή της κλινικής , Σταύρο Δασκαλάκη, ο οποίος επί 35 και πλέον χρόνια πρόσφερε τις πολύτιμες επιστημονικές του γνώσεις σε όλους τους συνάνθρωπους μας που τις είχαν ανάγκη.

Ο γιατρός Σταύρος Δασκαλάκης έφυγε απο τη ζωή στις 28 Μαΐου 2019, ένας εξαιρετικός επιστήμονας, άνθρωπος με Α κεφαλαίο, για τον οποίον συνάδελφοί του, συνεργάτες και φίλοι είχαν μόνο θετικά λόγια να εκφράσουν.

Related posts

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin