11/06/2026
Δήμος

Συνάντηση Στάντζου με τον Πρωθυπουργό για το προσφυγικό – μεταναστευτικό

Το προσφυγικό μεταναστευτικό θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της ατζέντας της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με δημάρχους του Βορείου Αιγαίου.

Για την επικείμενη συνάντηση ενημέρωσε σχετικά ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο μεταβαίνει αύριο Τρίτη  στην Αθήνα μετά απο πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη.

O κ. Στάντζος προσέρχεται στο διάλογο όπως δήλωσε στο Σώμα, στο πλαίσιο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου .

Την Τετάρτη στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτός απο τον κ. Στάντζο θα παραβρεθούν, ο δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Στρατής Κύτελης, και Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης .

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου δεν θα περάσουν ο δήμαρχος Δυτικής Σαμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Χωροταξικό Τουρισμού: Σοβαρά εμπόδια για τη Δυτική Σάμο – αντιδρά ο Δήμος

Οι προτάσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού

Η παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» ζητά ειδική νησιωτική προσέγγιση στο νέο χωροταξικό τουρισμού