18.9 C
Σάμος
28/09/2025
Πολιτικά

Συνάντηση Χρ. Στεφανάδη με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου

Με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου, κ. Αφροδίτη Αγγέλη, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Με ανάρτησή του στα social media, o βουλευτής αναφέρει :

«Στο Νοσοκομείο της Σάμου σήμερα.

Στην ” καρδιά ” των μονάδων Υγείας του Νομού μας.

Το Νοσοκομείο που άντεξε την πίεση της πανδημίας και του μεταναστευτικού κύματος των τελευταίων ετών.

Παρά τα προβλήματα, λειτουργεί πολύ  αξιόπιστα για την ασφάλεια των συμπατριωτών μας.

-Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας γνωρίζει τα προβλήματα και προωθεί λύσεις. Με τον νέο Νόμο που θα ψηφιστεί άμεσα, θα δοθούν ριζικές λύσεις στο χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης.

-Η Διοίκηση, με επικεφαλής την Διοικήτρια κ. Αγγέλη (γνώστρια του αντικειμένου), σε συνεχή επικοινωνία με την 2η ΥΠΕ υλοποιεί τις Κυβερνητικές αποφάσεις με αποτελεσματικότητα.

Συγχαρητήρια σε όλο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό,  κρατά το επίπεδο του Νοσοκομείου μας πολύ ψηλά!».

Related posts

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin