26.9 C
Σάμος
03/07/2025
Σαμιακά

Συνάξεις Γονέων και νέων ζευγαριών

Banner Samos24

Μια νέα δράση, η οποία στοχεύει στο να ενισχύσει τα νέα ζευγάρια και να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας σε καιρούς που αυτός κλυδωνίζεται, εγκαινίασε  η Ιερά Μητρόπολις μας  .

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Βαθύ και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Καρλόβασι έγινε αγιασμός –  έναρξη  από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Ευσέβιο με θέμα «Η οικογένεια ως Θεόσδοτος θεσμός ».

Σε παραπλήσιο χώρο, κατά τη διάρκεια των ομιλιών, λειτούργησε τμήμα δημιουργικής απασχόλησης  των παιδιών  από ειδικούς παιδαγωγούς .

Επόμενη συνάντηση ορίσθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου για το Βαθύ και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου για το Καρλόβασι με βασικό ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο.

Related posts

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin

Αγροτική διαμαρτυρία στο Μαλαγάρι με αφορμή την επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου

admin

ΠΒΑ: Χρηματοδότηση 20.000€ για τον Σύλλογο «Η Μέλισσα»

admin

Εγγραφές και δικαιολογητικά για το Τμήμα Βοηθού Νοσηλευτικής Σάμου

admin

ΣΕΠΠ Κοσμαδαίων: «Ότι οι άλλοι δεν έμαθαν να σέβονται, εμείς το διορθώνουμε και το κάνουμε πάλι όμορφο»

admin

Το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου Α.Ε. διοργανώνει εργαστήριο οινοτουρισμού στο Μαλαγάρι

admin

Ερώτηση στη Βουλή για αγοραπωλησίες ακινήτων στη Σάμο σε Τούρκους υπηκόους με γερμανικά διαβατήρια

admin

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin