14/08/2026
Σαμιακά

Τη Σάμο επισκέφτηκε ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου

thumbnail (1)

Τη Σάμο επισκέφτηκε την Πέμπτη 25-02-2021 ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει την κατάσταση που βρίσκεται το Γ.Ν. Σάμου τόσο για τους εμβολιασμούς όσο και την ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας  για τα μέτρα Covid-19.

Επισκέφτηκε την πλήρως ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική, συνομίλησε με τις τρείς Παιδιάτρους και το προσωπικό.

Μην ξεχνάμε ότι για να σταθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί η Παιδιατρική Κλινική, η βοήθεια του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ  ήταν καθοριστική.Τη Σάμο επισκέφτηκε ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον ανακαινισμένο Χειρουργικό Τομέα, την Παθολογική Κλινική και το Τμήμα Covid που έχει δημιουργηθεί για τους ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας.

Συνομίλησε με τους Διευθυντές Ιατρικής Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας καθώς και με όλους τους Διευθυντές των Τμημάτων.

Ενημερώθηκε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αναβάθμιση του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος και δεσμεύτηκε μαζί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας για την υλοποίησή τους.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να υποστηριζόμαστε από την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, έτσι ώστε να επιλύονται τα όποια θέματα δημιουργούνται.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης