11/10/2026
Σαμιακά

Το κτήμα Βακάκη φέρνει απο την Κρήτη στη Σάμο «το Βιδιανό »

vakakis

Το κτήμα Βακάκη φύτευσε το νέο του ορεινό αμπελώνα , φέρνοντας στη Σάμο μια πολλά υποσχόμενη λευκή ποικιλία ,που μέχρι σήμερα καλλιεργείται κυρίως στη Κρήτη, το Βιδιανό.

Το Βιδιανό δίνει κρασιά με ζωηρά και πολυσύνθετα αρώματα που παραπέμπουν σε αυτά του βερίκοκου, σαφράν, βοτάνων και ορυκτών. Στο στόμα είναι γεμάτα και έχουν υψηλή αλκοόλη την οποία εξισορροπεί ικανοποιητικά η μετρίως εως υψηλή οξύτητα.

Πιστεύοντας στο μοναδικό μικροκλίμα της Σάμου και της συγκεκριμένης περιοχής είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια, θα παράγουμε ένα νέο μοναδικό προϊόν, που θα σαγηνεύσει τον ουρανίσκο των καταναλωτών του και θα αποτελεί ένα επιπλέον λόγο διαφήμισης της Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αλλαγή στο δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη: Στη Σάμο τα ξημερώματα της Δευτέρας

Σάμος: Η υπογονιμότητα στο επίκεντρο εκδήλωσης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Στη Λήμνο η 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας φτάνει το πρόβλημα της ασφαλούς πρόσβασης στο Δημοτικό Σχολείο Παγώνδα

ΚΕΔΝ Σάμου: Αναχωρούν 200 άτομα από τη δομή στη Ζερβού

Οι ανεξάρτητοι διανομείς Λέσβου, Χίου και Σάμου καταγγέλλουν ότι πλατφόρμα τους απαγορεύει να δουλεύουν και αλλού