23/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο της Σάμου

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο της Σάμου

Σήμερα (27-08-2018), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 31χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, προσκρούοντας και σε δύο (2) σταθμευμένα οχήματα, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (26-08-2018) στην περιοχή των Μυτιληνιών στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 19 ετών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Συγκεκριμένα, ο 19χρονος εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή, να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος, όπως διακριβώθηκε, της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη

Δύο συλλήψεις για μουσική πάνω από τα επιτρεπτά όρια σε καταστήματα στη Σάμο

Άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» την Πέμπτη στη Σάμο