14/09/2026
Δήμος

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

tsimetrostrosan

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου θεωρεί ότι κάθε δημότης αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα-οντότητα και στόχος του είναι ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης Δήμου-Δημότη.

Άμεση προτεραιότητα του Δήμου είναι η ανάπτυξη του αισθήματος του εθελοντισμού στο μέγιστο βαθμό σε κοινές δράσεις κοινής ωφελείας.

Πράγματι, ο Δήμος μέσα σε τρεις μήνες από τότε που ασκεί διοίκηση, κατόρθωσε και ήλθε σε συνεννόηση με συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντική εργασία για την τσιμεντόστρωση τμήματος 100 μέτρων στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου.

Συγκεκριμένα, την 6η Απριλίου 2024 η παραπάνω ομάδα με την καθοδήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και τη διάθεση των αναγκαιούντων υλικών από τον Δήμο προέβη στην τσιμεντόστρωση του τμήματος αυτού.

Ευχαριστούμε θερμά την εθελοντική ομάδα και ευελπιστούμε τέτοιες συμμετοχές σε έργα κοινής ωφελείας να επαναλαμβάνονται συχνότατα.

 

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Στη Δικαιοσύνη για την αλλαγή στους όρους του Κληροδοτήματος Γερογιαννάκη

Σάμος: Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης στην Καστανιά

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης της Σάμου