26.1 C
Σάμος
12/10/2024
Δήμος

Αυτοψία για το Φράγμα Καρβούνη

 

Σε συνέχεια προγενέστερων ενεργειών των Αυτοδιοικητικών Αρχών της Σάμου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην τοποθεσία χωροθέτησης του φράγματος Καρβούνη, από τον γενικό Διευθυντή και τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγγειοβελτιωτικών έργων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του κυρίου Σταϊκούρα Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τον χαρακτηρισμό του φράγματος ως έργου εθνικού επιπέδου, εξετάσθηκαν τα νέα δεδομένα της χρήσης υδάτινων πόρων σε σχέση με την κλιματική κρίση και χρήση ως προς τις σύγχρονες ανάγκες του τοπικού πληθυσμού.

Σε επακόλουθη σύσκεψη στο γραφείο του κυρίου Δημάρχου παρουσία εκπροσώπων των δύο Δήμων του νησιού μας, τονίσθηκε η αναγκαιότητα έργων και δράσεων εξοικονόμησης των υδάτινων πόρων για την αντιμετώπιση των έως σήμερα συνθήκων λειψυδρίας που βιώνουμε.

Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Βουλευτή μας κ. Στεφανάδη που από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε και συνέβαλε με τις ενέργειές του στην προώθηση του πολυετούς αιτήματος των φορέων και πολιτών του νησιού μας για την κατασκευή του φράγματος Καρβούνη.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

 

 

Related posts

Παπαθεοφάνους: Αγωνιζόμαστε για έναν πιο δυνατό και φωτεινό Δήμο

admin

Χρηματοδότηση έργου παραλιακής οδού Αγίου Κωνσταντίνου

admin

Η ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση-αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας κοινοτήτων Σαμίων και Βαθέος”

admin

“Ηχηρό Όχι στις Συγχωνεύσεις Σχολείων από τη Δυτική Σάμο”

admin

Εντάχθηκε το Πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δειγματοληψίες νερού σε Σχολεία Δυτικής Σάμου – Δείτε τα αποτελέσματα

admin

Συλλυπητήρια Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για τον θάνατο του Γιάννη Μόρτζου

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Σάμου για τον θάνατο του Απόστολου Τσιώλη

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τον θάνατο του Απόστολου Τσιώλη

admin