15 C
Σάμος
01/05/2025
Σαμιακά

Εσπερίδα με θέμα την Αναπηρία στη Σάμο

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, σε συνεργασία με το Πανσαμιακό Σωματείο ΑΜΕΑ και Φίλων Αυτών Νίκος Μένεγας «Ο ΙΚΑΡΟΣ» και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε Σάμου «Η Μέλισσα», διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα την αναπηρία με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας 2024 – Αναπηρία καλύπτωντας μια νέα ζωή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2024, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου, στην πόλη της Σάμου.

Στόχος της εσπερίδας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για ζητήματα που σχετίζονται με την αναπηρία και τη συμπερίληψη, καθώς και να αναδείξει καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Την εκδήλωση θα εμπλουτίσει η συμμετοχή της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου, μέσω έκθεσης φωτογραφιών των μελών της, με θέμα την αναπηρία, δίνοντας παράλληλα καλλιτεχνική διάσταση στο κοινωνικό αυτό εγχείρημα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.

Related posts

Από την πρόληψη στην επεμβατική: Η θεματολογία του Καρδιολογικού Συνεδρίου στη Σάμο

admin

Ξεκινά η Αντιπυρική Περίοδος (1/5-31/10)

admin

Fraport και Βάση Ετοιμότητας/Επιφυλακής (ΒΕΕ) στη Σάμο:Πίσω από τους “διαχειριστικούς λόγους” κρύβεται το κόστος;

admin

Χρ. Στεφανάδης: Γιατί η νέα Βάση Ετοιμότητας (ΒΕΕ) δεν εγκαθίσταται στη Σάμο – Ο ρόλος της Fraport

admin

Με το π.δ.194/2025 οι πατρογονικές μας εστίες απαξιώνονται και παραδίδονται βορά στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Αναλυτικά οι 11 νέες θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν

admin

Όχι στη μεταφορά της 6ης ΒΕΕ Πυροσβεστικής από τη Σάμο – Παρέμβαση Κυριαζή στον Υπουργό

admin

Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Σάμου στο Άμστερνταμ: Επιμόρφωση στην Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω Erasmus+

admin

Επιμελητήριο Σάμου προς Υπ. Ναυτιλίας: Κίνδυνος για άδεια ράφια – Αίτημα για έκτακτο δρομολόγιο

admin