09/07/2026
Σαμιακά

Η ΕΝΙΣ και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

457450051_1185062082743488_8369772433100322978_n

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου (Ε.Ν.Ι.Σ.) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σχολίασαν την προγραμματισμένη συνάντηση του Βουλευτή Σάμου με τον Υπουργό Υγείας και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού.

Σε σχόλιο τους, ανέφεραν τα εξής:

“Στις 28/8/2024 ο Σαμιακός λαός μίλησε. Η μεγαλειώδης συγκέντρωση που έγινε στην πρωτεύουσα του νησιού τρόμαξε τον τοπικό Βουλευτή και την κυβέρνηση του και έσπευσε να προγραμματίσει συνάντηση με τους Δημάρχους του νομού και τον Αντιπεριφερειάρχη με τον Υπουργό Υγείας.

Ο Σαμιακός λαός γνωρίζει πολύ καλά πως ουδέποτε δόθηκε λύση με τέτοιου είδους συναντήσεις και με τέτοιους συσχετισμούς και πίσω από κλειστές πόρτες. Όλοι οι υγειονομικοί καλούν το Σαμιακό λαό και τους φορείς του, να είναι σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα για κλιμάκωση του αγώνα γιατί άλλος δρόμος δεν υπάρχει αλλά ούτε και σωτήρες”.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου

Σάμος: Έχασε 3.967 ευρώ βλέποντας βίντεο

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές του Νομού Σάμου έως τις 31 Οκτωβρίου

«Ακυβέρνητο καράβι» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στον αέρα και τα 14 παραχωρημένα αεροδρόμια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ζερβού Σάμου

Σάμος: Δικαστική απόφαση δικαιώνει εργαζόμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων