26.1 C
Σάμος
12/10/2024
Πολιτικά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για τις εσωκομματικές εκλογές

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση που απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Για την κατάθεση υποψηφιοτήτων, απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν στην Πολιτική Γραμματεία έως τις 24 Οκτωβρίου.

Το Έκτακτο Συνέδριο, με κύριο αντικείμενο την έγκριση των υποψηφιοτήτων και του κειμένου πολιτικής απόφασης, θα διεξαχθεί από 1η έως 3 Νοεμβρίου. Η εκλογή των αντιπροσώπων θα λάβει χώρα στις 19 και 20 Οκτωβρίου. Τα μέλη που επιθυμούν να έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων και την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής πρέπει να έχουν εγγραφεί έως τις 11 Οκτωβρίου 2024.

Τα μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη των αντιπροσώπων, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν. Η εγγραφή νέων μελών μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας isyriza ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πόλη της Σάμου, οδός Κονταξή 3 – Πλατεία Πυθαγόρα, 1ος όροφος (τηλ. 2273102735, e-mail: grafeia.syrizasamou@gmail.com).

Η νομαρχιακή επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες, συμβάλλοντας στην ενότητα και την ισχυροποίηση του κόμματος, προωθώντας ένα μαχητικό και σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας.

Related posts

Β’ γύρος εκλογών ανάδειξης ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής στις 13 Οκτωβρίου 2024

admin

682 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στη Σάμο

admin

Εκλογές ΠαΣοΚ: Το αποτέλεσμα στο Πυθαγόρειο

admin

Αποτελέσματα ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ σε Καρλόβασι και Μαραθόκαμπο

admin

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Το πρώτο αποτέλεσμα από το εκλογικό κέντρο του 1ου Γυμνασίου Βαθέος 

admin

ΠΑΣΟΚ 2024 Εκλογές: Πού να ψηφίσετε στη Σάμο

admin

Μιχάλης Κατρίνης: Για να γίνεις κυβέρνηση πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση

admin

Πικετοφορία Αλληλεγγύης στους Λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου

admin

Το Αλιευτικό Καταφύγιο στους Φούρνους Κορσέων εγκαινίασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης

admin