24.4 C
Σάμος
13/10/2024
Δήμος

Κάλεσμα της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου στην Συγκέντρωση για την Υγεία

Η Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑΣ) Ανατολικής Σάμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της Σάμου να συμμετάσχουν δυναμικά στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Πυθαγόρα. Η συγκέντρωση αυτή σκοπό έχει να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας και να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες για όλους.

«Μέχρι εδώ!»

Η ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου τονίζει ότι δεν ανέχεται πλέον οι κυβερνήσεις, και συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να παίζουν με τις ζωές των πολιτών και των παιδιών τους. Τα όρια και οι αντοχές της κοινωνίας έχουν δοκιμαστεί, και η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί, καθώς αναγκάζονται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Σύμφωνα με τη ΛΑΣ, έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα και έχουν δοθεί πολλές υποσχέσεις από τα επίσημα χείλη, χωρίς όμως να γίνεται καμία ουσιαστική βελτίωση. Η κατάσταση παραμένει τραγική, και οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πολίτες με θρασύτητα, κατηγορώντας τους γιατρούς για την κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Η ΛΑΣ υπογραμμίζει ότι ο αγώνας είναι για το αυτονόητο δικαίωμα στην υγεία, μέσα από ένα σύγχρονο δημόσιο σύστημα υγείας δωρεάν για όλους. Οι πολίτες καλούνται να παλέψουν για να σταματήσει η εμπορευματοποίηση της υγείας και να επιτευχθεί πλήρης στελέχωση των δομών υγείας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, με ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες και σημαντική αύξηση των αποδοχών τους.

Η ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου ζητά:

  • Πλήρη στελέχωση όλων των δομών και υπηρεσιών υγείας στον Νομό.
  • Ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό υγείας.
  • Σημαντική και μόνιμη οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας, ανάλογη με τις ανάγκες.

Καλούμε όλον τον Σαμιώτικο λαό να συμμετέχει δυναμικά στην συγκέντρωση και σε κάθε μορφής διεκδίκησης αποφασίσουν τα σωματεία και οι ενώσεις των μαχόμενων υγειονομικών

Αγώνας μαζικός για την υγεία του λαού μας

Μαζικά  7.30 το απόγευμα στην πλατεία Πυθαγόρα την τέταρτη στις 28/8/2024

Related posts

Παπαθεοφάνους: Αγωνιζόμαστε για έναν πιο δυνατό και φωτεινό Δήμο

admin

Χρηματοδότηση έργου παραλιακής οδού Αγίου Κωνσταντίνου

admin

Η ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση-αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας κοινοτήτων Σαμίων και Βαθέος”

admin

“Ηχηρό Όχι στις Συγχωνεύσεις Σχολείων από τη Δυτική Σάμο”

admin

Εντάχθηκε το Πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Αυτοψία για το Φράγμα Καρβούνη

admin

Δειγματοληψίες νερού σε Σχολεία Δυτικής Σάμου – Δείτε τα αποτελέσματα

admin

Συλλυπητήρια Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για τον θάνατο του Γιάννη Μόρτζου

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Σάμου για τον θάνατο του Απόστολου Τσιώλη

admin