12/10/2024
Σαμιακά

Καρλόβασι: Καλέσματα για συμμετοχή στο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο στις 9 Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, πολλοί φορείς και σωματεία της Σάμου καλούν σε συμμετοχή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18.00 στην Πλατεία Καρλοβάσου. Το συλλαλητήριο οργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Σάμου και την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Κάλεσμα από το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Η εκτελεστική γραμματεία του ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Επισημαίνεται η σημασία της μαζικής συμμετοχής λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να εξαπολύει επιθέσεις κατά Λιβάνου, Παλαιστίνης, Συρίας και Υεμένης, με τη στήριξη των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Κάλεσμα από την ΕΛΜΕ Σάμου: Η ΕΛΜΕ Σάμου τονίζει τις κρίσιμες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο ενός γενικού ολοκαυτώματος που θα μπορούσε να επηρεάσει την Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Η ΕΛΜΕ Σάμου δηλώνει τη σταθερή υποστήριξή της στους αγωνιζόμενους λαούς της περιοχής και ζητά την άμεση διακοπή κάθε συμμετοχής της Ελλάδας στα εγκλήματα πολέμου.

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου: Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί σε συμμετοχή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο, τονίζοντας την ανάγκη αλληλεγγύης προς τους λαούς της Μέσης Ανατολής και ζητώντας την άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τις συγκρούσεις.

Related posts

Προκήρυξη 6 θέσεων Ιατρών για το Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Ημερίδα για πρόληψη φαινομένων βίας στα σχολεία – Ομιλία Γ. Νικολαΐδη

admin

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου για την κινητοποίηση της 9ης Οκτώβρη στο Καρλόβασι

admin

Δύο ακόμα χρυσές βραβεύσεις για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

admin

Εορτασμός 40ής επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin

Στη Β’ φάση ο διαγωνισμός του ΑΔΜΗΕ για τα υποβρύχια καλώδια δωδεκανήσων και ΒΑ Αιγαίου

admin

Η Σάμος χωρίς αεροδρόμιο για 20 ημέρες λόγω έργων- Τι απαντά η Fraport Greece

admin

Δωρεάν μαζικές στειρώσεις στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ

admin