13/06/2026
Σαμιακά

Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA 2023

Νέες Διακρίσεις για το Οινοποιείο Χατζηιωάννου

Το Οινοποιείο Χατζηιωάννου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον διεθνή οινικό χώρο. Μετά τη διπλή βράβευση του Samos Anavasis με ασημένιο και χρυσό στις Βρυξέλλες και στην Ιταλία αντίστοιχα το 2023, η εταιρεία συμμετείχε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και έγκριτο διαγωνισμό στην Ιταλία.

Φέτος, το Οινοποιείο Χατζηιωάννου κατέκτησε νέα διάκριση, αποσπώντας ένα Μεγάλο Χρυσό για το HATZIIOANNOU MUSCAT BLANC DRY PGI AEGEAN SEA του 2023. Επιπλέον, έλαβε το κορυφαίο βιολογικό βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό.

Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν καρπό της πολυετούς παράδοσης της οικογένειας Χατζηιωάννου στο Μοσχάτο Σάμου, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την αριστεία. Είναι η πρώτη φορά που το νησί της Σάμου κατακτά μεγάλο χρυσό σε διεθνή διαγωνισμό για ξηρό οίνο.

Η διάκριση αυτή αφιερώνεται στην Σάμο και στην “Κυρά των Αμπελιών”, επιβεβαιώνοντας την αξία και την αναγνώριση των σαμιακών κρασιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο διοργανώνει η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, 2 με 4 Ιουλίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Σάμου, πρόεδρος η κα Γαλατιανού

Αεροδρόμιο Σάμου: 55.213 επιβάτες τον Μάιο, αύξηση 17,2%

Η Προοδευτική Κίνησης Γυναικών ζητά ασφαλείς παιδικές χαρές στο Βαθύ

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Στη Σάμο οι πρώτοι 300 μετανάστες από την Κρήτη