26.1 C
Σάμος
12/10/2024
Ελλάδα

Μια μικρή πριγκίπισσα στις αγκαλιές της μαιευτικής κλινικής Μυτιλήνης

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίσσεται στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, η οποία αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα της Τηλεόρασης του Αιόλου και αφορά ένα νεογέννητο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έχει βρει στοργή και αγάπη από το προσωπικό της κλινικής. Το βρέφος, που ήρθε στον κόσμο πριν 20 μέρες περίπου  εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο του. Οι άξιες κοπέλες της κλινικής, σε κάθε βάρδια, το φροντίζουν με αφοσίωση, αγκαλιάζοντάς το σαν να είναι δικό τους παιδί.

Το κοριτσάκι  είναι υγιέστατο και σήμερα ζυγίζει 3.940 κιλά, έχοντας πάρει τουλάχιστον ένα κιλό από την ημέρα γέννησής του. Κάθε φορά που κλαίει, οι μαίες φροντίζουν με αγάπη να το ταΐσουν, να το αλλάξουν και να το ηρεμήσουν προσφέροντας του ζεστασιά και μεγάλη αγκαλιά.

 

Το βρέφος σύμφωνα με τον Αιόλος TV προέρχεται από ένα τραγικό συμβάν καθώς  η μητέρα του δήλωσε προήλθε από βιασμό. Με εισαγγελική εντολή ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για την υιοθεσία του, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, απολαμβάνει όλη τη φροντίδα και τη στοργή του προσωπικού.

Η ιστορία αυτού του παιδιού έχει συγκινήσει όχι μόνο τους εργαζομένους του νοσοκομείου, αλλά και την τοπική κοινωνία, καθώς πολίτες και οργανώσεις έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν, είτε προσφέροντας πρακτική υποστήριξη στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι το μωρό θα βρει μια οικογένεια που θα του δώσει την αγάπη και τη φροντίδα που τόσο αξίζει.

Σε αυτό το μικρό κορίτσι, που ξεκίνησε τη ζωή του κάτω από δύσκολες συνθήκες, το προσωπικό του νοσοκομείου έχει ήδη χαρίσει κάτι ανεκτίμητο: την αίσθηση ότι ανήκει κάπου, ότι είναι αγαπητό και φροντισμένο. Οι μαίες έχουν γίνει οι προσωρινές του μητέρες, γεμίζοντας τις πρώτες μέρες της ζωής του με αγκαλιές και στοργή, έως ότου βρεθεί η οικογένεια που θα το αγκαλιάσει για πάντα.

 

Στο ΝΗΣΙ

Related posts

“Δεν Ξεχνάμε”: Συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο

admin

35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

admin

Διαθέσιμα τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways για τη Χάρη του Πανορμίτη

admin

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας

admin

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

admin

Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού στο σχολείο στην Πάτρα

admin

Ο καπετάν Γιάννης Φωστιέρης αποχωρεί από το “Express Skopelitis”

admin

300 ασυνόδευτοι ανήλικοι στο μεγαλύτερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα

admin

Θάσος: Οργή για τον θάνατο εποχικού πυροσβέστη – Διατάχθηκε ΕΔΕ

admin