17/10/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Νεκρός 68χρονος λουόμενος σε παραλία στη Δυτική Σάμο

LIMENIKO

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Καρλοβασίου για την ύπαρξη δύο (02) κολυμβητών σε δυσχερή θέση στην παραλία του Καρλοβασίου.

Αμέσως, στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου βρισκόταν ένα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε έναν 68χρονο αλλοδαπό, ενώ και η 56χρονη αλλοδαπή κολυμβήτρια (υπήκοοι Δανίας αμφότεροι) βρισκόταν εκτός της θάλασσας.

Στη συνέχεια, οι δύο κολυμβητές μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 68χρονου, ενώ η 56χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για ιατρική παρακολούθηση.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Η Αστυνομία της Σάμου τιμά τον Άγιο Αρτέμιο την Τρίτη στην Αγία Ειρήνη

Σύγκρουση σκαφών νοτιοδυτικά της Σάμου: Χειροπέδες στον 69χρονο Γερμανό κυβερνήτη

Κάνναβη αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ σε ιστιοφόρο στη Χίο

Λιμεναρχείο: Παράταση έως το 2027 για τις άδειες ταχύπλοων

Σύλληψη 61χρονου μετά από τροχαίο στην Αγία Ειρήνη

15 παραβάσεις στη Σάμο για μη χρήση κράνους σε 564 ελέγχους, οι 10 σε συνεπιβάτες