01/09/2026
Σαμιακά

Πυθαγόρειο: Νορβηγός έπεσε από μπαλκόνι ενώ υπνοβατούσε

aerodiakomidi norvigos

Ένας 33χρονος τουρίστας από τη Νορβηγία τραυματίστηκε πριν από μία εβδομάδα μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη στιγμή του ατυχήματος υπνοβατούσε.

Απο την πτώση ο 33χρονος υπέστη κατάγματα σε τρεις σπονδύλους, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Σήμερα, Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στο Όσλο της Νορβηγίας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Οι πτώσεις τουριστών από μπαλκόνια καταλυμάτων είναι συχνό φαινόμενο και συνήθως συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, υπάρχουν και περιστατικά που οφείλονται σε απροσεξία ή άλλους παράγοντες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΚΕΦΙΑΠ Σάμου με μόλις δύο φυσικοθεραπευτές μετά την παραίτηση κοινωνικής λειτουργού

«Κι εμείς αύριο αν αρρωστήσουμε, πού θα πάμε;»: Η Ένωση Αστυνομικών στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου

Με πλήθος πιστών η πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Σάμο

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2026: Πού και πότε γίνονται ψεκασμοί

Σάμος: 897 έλεγχοι και 6 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην εβδομαδιαία εκστρατεία της Τροχαίας

Σάμος: Στα 20,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος των καταλυμάτων και στα 13,8 εκατ. η εστίαση στο β΄ τρίμηνο του 2026